Alinierea Energetica - Portalurile Egiptului Antic
Scoala Adevarului - (Misterelor) In Exclusivitate Incherierea Templului lui ISIS - Vizita Privata & Initiere Isis
De la 1818

Scoala Adevarului - (Misterelor)

Alinierea Energetica - Portalurile Egiptului Antic - In Exclusivitate Incherierea Templului lui ISIS - Vizita Privata

5
 
Transportation
Period 19-30 Martie 2022
Special offer
De la
 
1818
Pachet / Persoana

Facilitator:

Numele meu este Ehab Said, de origine egiptean, de la varsta de 12 ani, pasii mi-au fost ghidati de Divinitate si astfel a avut loc prima intalnire cu Sufi.

Sufi - este calea scurta catre Divinitate, catre Sursa, prin conectarea directa cu Creatorul.

Tot ce a urmat ulterior, a fost pentru mine firesc si natural, am intrat in sufi cu suflet de copil si fara nici cea mai mica proiectie.

Sunt profund recunoscator maestrului meu, cel ce mi-a calauzit pasii pe calea conectarii directe cu Creatorul. Este darul suprem pe care l-am primit in acesta viata- calea Sufi.

La varsta de 15 ani am primit maestria Sufi, am initiat si ghidat la randul meu pe cei ce au simtit sa urmeze calea sufletului.

A vorbi direct cu Dumnezeu este natural, revelatiile si ghidarea divina fac parte din viata atunci cand omul alege sa traiasca in suflet, caci asta este invatatura SUFI- a trai in suflet permanent conectat cu Dumnezeu.

In planul Divin a fost scris sa vin in Romania la varsta de 17 ani, in conditiile in care nici macar nu stiam exact unde se afla pe harta …. Atunci cand Dumnezeu decide totul este posibil.

Viata mea a pendulat intre Romania si Egipt. Am urmat in Cairo facultatea de Egiptologie specializarea Mitologia si Istoria Egipteana antica, am predat ca profesor universitar la Facultatea de Turism din Cairo - Egipt.

Intentia mea este de a transmite mai departe ce am fost invatat, sa ajut cat mai multe suflete in procesul evolutiei si regasirii, sa arat cea mai scurta calea catre Divinitate (sursa).

Unul dintre conceptele mele, Viata este un Dar Divin, suntem aici in plan fizic, sa ne ajutam sa trecem la o alta etapa mai evoluata, sa facem altfel decat am facut pana acum, sa iesim din zona de confort si sa avem o perspectiva mai clara asupra intregii vieti.

Va astept cu iubire si intentia curata sa putem pasi pe calea Divina.

Pentru a intra in contact si rezonanta cu facilitatorii sunteti invitati sa vizitati paginile de facebook si youtube:

https://www.facebook.com/ehab.said.313371

https://www.youtube.com/watch?v=vqs_fhZQM5w

https://www.youtube.com/watch?v=3PJI_VFYsKw

https://www.youtube.com/watch?v=2aYmrmDNf0k

https://www.youtube.com/watch?v=nl8_J4Kxe7s

https://www.luckysiriustours.ro/

 

 

Alinierea energetica -Portalurile Egiptului Antic

Scoala Adevarului- Misterelor va invita la o calatorie initiatica ce are ca intentie alinierea energetica a celor trei componente corp-spirit-suflet, in cele mai puternice portaluri din Egipt.

MER-Ka-BA este denumirea egipteana antica, este compusa din trei cuvinte MER-corp, KA-suflet si BA-spirit.

Pe parcursul calatorie va invitam la 3 cursuri , acestea reprezentand baza credintei egiptene antice, si anume credinta intr-un Unic CREATOR.

Scopul construirii Piramidelor si al templelor este conectarea directa cu Divinitatea si de integrare a diferitelor energii, ce  servesc evolutiei spirituale.

Cursul nr.1 - Corp-Spirit-Suflet (MER-KA-BA)

Cursul nr.2 - Aspectele Divine si Geometria Sacra ( Floarea  Vietii)

Cursul nr.3 - Activarea energiei feminine.

Principalele portaluri ale acestei calatorii sunt:

PIRAMIDELE- reprezinta un puternic portal de conectare cu Mintea Divina, cu Intelepciunea Ancestrala, aici pot avea loc revelatii despre Adevarul Divin.

Piramidele sunt conectate direct cu Sirius, prima planeta creata in Univers, de asemenea pozitionare celor trei Piramide se afla sub planetele  Mercur ( Marea Piramida), Venus si Saturn.

Abu-Simbel-templul lui Ramses al II, in camera sacra regasim reprezentarea intunericului interior (al subconstientului) prin Ptah.

In zona, in imediata apropiere este construit templul sotiei sale Nefertari, un puternic portal al conectarii cu energia feminina, a echilibrului si a lui Hathor.

Philae- templul lui Isis, portal de conectare cu aspectul feminin Divin.

Edfu-templul lui Horus- portal de conectare cu energia masculina, cea de protectie, verticalitate, ferminate,  siguranta si stima de sine.

Karnak- aici s-au pus bazele Scolii Misterelor, a fost cea mai puternica scoala in care se formau preotii egipteni antici.

 Sala hipostila, este considerata cea mai mare sala hipostila din lume, are rolul de amplificator energetic.

Foarte pregnanta la Karnak este energia Adevarului.

Karnak - este un complex de temple, unul dintre cele mai importante fiind templul lui Sekhmet ( zbuciumul, razboinicul, lupta  interiora) si templul lui Osiris ( conectarea cu energia masculina blanda, inteleapta, ce ofera sustinere).

Osiris este sotul lui Isis si gardianul Raiului, conform mitologiei egiptene antice.

Dendera-este tempul lui Hathor, este un portal de echilibrare a energiei feminine cu cea masculina. La Hathor este un spital energetic dedicat fertilitatii si maternitatii. De asemenea energia de aici conecteaza cu vibratia si puterea de vindecare a sunetului, activeaza dansul, muzica.

Aici a fost initiat Pitagora, Hermes, Platon, acestia au adus cunoasterea si intelepciunea egipteana antica  in Occident.

Bazele astrologiei si ale numerologiei  egiptene , au fost puse la Scoala initiatica din Dendera.

Un portal energetic are rolul de a sustine procesul cresterii spirituale, sunt locuri sacre ce au fost lasate de Divinitate pentru a ajuta umanitatea in conectarea Directa cu Creatorul.

ZIUA 1 – Sambata, 19 Martie| BUCUREȘTI – CAIRO (Hotel 5* Ramses Hilton)

22:30 – Întâlnire în aeroportul Henri Coandă, pentru îmbarcare pe cursa Tarom. Decolăm pe 20 Februarie la ora 00:30 (ora Bucureștiului) și aterizăm la ora 02:15, (ora locală – Cairo). Transfer la Hotel 5* Ramses Hilton, regim de masa demipensiune. https://www.hilton.com/en/hotels/cairhtw-ramses-hilton/

ZIUA 2 – Duminica, 20 Martie | CAIRO (Hotel 5* Ramses Hilton)

După micul dejun, pentru a avea un prim contact cu energia, istoria și cultura Egiptului, cea dintâi vizită este dedicată Muzeului de Egiptologie. Printre exponate, putem admira comorile regelui Tut Ankh Amun (dinastia XVIII, 1350 î.e.n.), descoperite în mormântul său intact, în anul 1922.  Luăm masa de prânz în oraș și apoi mergem la Citadela lui Salah Eldin, construită pe un deal in anul 1176, pentru a supraveghea si proteja de atacuri orașul Cairo.

Aici, vizităm Moscheea de Alabastru a lui Mohamed Ali Pasha, cu un superb interior în stil oriental și cea mai înaltă minaretă din Orientul Mijlociu. Cină si cazare la hotel.                          

ZIUA 3 – Luni, 21 Martie | CAIRO

Mic dejun, Începem ziua  cu vizita Piramidelor si Sfinx urmata de masa de pranz. optional vizita privat la Piramide, exclusiv pentru grupul nostru, minim 10 persoane 250 euro / persoana.
În partea a doua a zilei ne deplasăm la Saqqara pentru a cunoaște prima piramidă construită în Egipt (piramida în trepte a lui Djoser), dupa vizita, facem o vizită la Atelierul de Papirus, pentru a descoperi taina fabricării primei hârtii din această plantă și apoi la Palatul Parfumurilor pentru a testa esențe specifice egiptene.

ZIUA 4 – Marti, 22 Martie | CAIRO – ASWAN – ABU SIMBEL (Avion intern)

Mic dejun la hotel si check out, transfer catre aeroportul din Cairo pentru a ne imbarca pe cursa interna Cairo – Aswan (Egypt Air), sosire in Aswan check in la Hotel Tolip 5 * regim de masa demipensiune, optional se poate vizita unul dintre cele mai importante temple din Egipt - Abu Simbel - ridicat în perioada dinastiei a IXX-a de către Ramses al II-lea, inclus în Patrimoniul UNESCO, celebru pentru uriașele sale statui. Continuăm apoi cu vizita la Templul Reginei Nefertari, aflat în aceeași zonă. Tempul lui Ramses al II-lea de la Abu Simbel este unic datorita modului în care lumina discului solar pătrunde în incinta camerei sacre, pe fața regelui, la răsărit, doar două zile din an: 22 februarie - Ziua Regelui de nastre și 22 octombrie - Ziua încoronării sale, cazare si cina la hotel Tolip Aswan.

ZIUA 5 – Miercuri, 23 Martie  | ASWAN - cazare pe vas de croaziera 5*.

Mic dejun la pachet, check out, incepem vizite privata la templul lui ISIS la ora 05:00 pana la ora 07:00 dimineata, cel mai important și bine conservat templu dedicat zeiței Isis, din Egipt. Transferul la insula Agilkia, pe care se află acesta, se face cu barca, avem templul închiriat în exclusivitate, în vederea vizitării și practicării în interior a unei meditații de grup. După vizita Se face transferul pe vasul de croazieră de 5*, cu pensiune completă, unde vom fi cazați. check in, masa de pranz si cina pe vas.

ZIUA 6 – Joi, 24 Martie | PHILAE – KOM OMBO (Croazieră 5* pe Nil)

Mic dejun pe vas, incepem navigare cu vasul pe Nil, Sosire la Kom Ombo, unde vizităm Templul lui Sobek și Horus. Kom Ombo, în Hieroglifă (limba Egipteană veche) înseamnă “pământul auriu”, motivul denumirii fiind legat de faptul că la o distanță de 70 km de malul vestic al Nilului se afla o mină de aur. După vizită luăm cina pe vas și ne bucurăm de timp liber. Mai departe, vasul navighează spre Edfu.

ZIUA 7 – Vineri, 25 Martie | EDFU - KARNAK – LUXOR (Croazieră 5* pe Nil)

Dimineata devreme vizităm Templul lui Horus Behdet (“Horus cel luptător”), din Edfu. Pe peretele acestui important templu este inscripționată legenda despre lupta dintre zeul Horus și zeul Seth (unchiul lui Horus), cel dintâi dorind să-și răzbune tatăl, pe Osiris, ucis de Seth. De la vasul de croazieră, transferul la templu se face cu trăsuri trase de cai. Mai departe, vasul navighează către Luxor, timp în care trecem prin ecluza Esna. servim masa de pranz pe vas si timp liber. Ajungem la Luxor si vizitam templul Karnak si Luxor. Karnak, este un grandios complex de 10 temple dedicate Zeului Amon-Ra. Numele antic al cetății este Ipet Isut "cel mai ales dintre locuri", reflectând superioritatea templului, unde se află un portal energetic foarte important. Dimensiunile sale sunt impresionante. Catedrala St. Paul din Londra sau celebra Notre Dame din Paris s-ar pierde între pereții săi. Încărcătura sa energetică este propice practicării unor meditații specifice în incinta complexului. Seara, se viziteaza templului Luxor, construit cu aproximativ 1400 de ani î.e.n., cu frumoasele lui coloane și camera de naștere a lui Amenhotep al III-lea (al IXlea conducator egiptean din dinastia a XVIII-a). Seara, cină pe vas.

https://www.hilton.com/en/hotels/luxhitw-hilton-luxor-resort-and-spa/

ZIUA 8 – Sambata, 26 Martie | Valea Regilor (Hotel 5* Hilton Luxor)

După micul dejun si check out de pe vas, Începem vizita la Valea Regilor, unde avem acces la trei morminte. Valea Regilor a fost folosită ca necropolă timp de 1000 de ani. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul și cel mai faimos aparținând faraonului Tutankhamon (dinastia XVIII). Este singurul mormânt care a fost descoperit intact până în prezent și toate comorile sale sunt expuse astăzi la Muzeul de Egiptologie din Cairo. 
Continuăm cu vizita la Templul Reginei Hatshepsut (prima femeie faraon), unic prin arhitectura sa. Acest templu a fost ridicat de amantul ei, Senen Mut, desemnat cu peste 80 de titluri din partea reginei și iubitei sale. Mai departe, vizităm “Coloșii lui Memnon” și apoi un Atelier de Alabastru, pentru a admira modul de fabricare a acestei pietre fragile. check in la hotel Hilton Luxor 5*, timp liber. cină și cazare la hotel.

ZIUA 9 – Duminica, 27 Martie | LUXOR – DENDERA (Hotel 5* Hilton Plaza Hurghada)

Mic dejun la hotel. Optional Ne deplasăm cu autocarul, Continuăm cu vizitarea Templului Hathor de la Dendera, unul dintre cele mai vechi temple ale Egiptului antic. După vizită, ne indreptam catre Hurghada, Hilton Plaza resort all inclusive 5*(fara bauturi alcoolice), check in si cina la hotel.

https://www.hilton.com/en/hotels/hrghitw-hilton-hurghada-plaza/

ZIUA 10 – Luni, 28 Martie | HURGHADA (Hilton Plaza 5* AI)

Mic dejun și timp liber pentru relaxare, pranz si cina la hotel, sau excursie optionala, Croaziera pe Marea Rosie, durata excursiei aprox. 7 ore, include masa de pranz, bauturi (soft drinks) 3 stop-uri pentru snorkelling, echipamente de snorckelling, ghid. 

ZIUA 11 – Marti, 29 Martie | HURGHADA (Hilton Plaza 5* AI)

Micul dejun la pachet. Toată ziua este dedicată relaxării și petrecerii timpului pe plajă sau unui program opțional. În această zi, cei ce doresc, pot opta pentru meditatie in desert la rasarit de soare. Retur la hotel si check out pana la ora12:00 ziua, putem folosi facilitatiile hotelului pana la ora plecarii din Hurghada ora 18:00 imbarcare pentru  Cairo Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 00:30 pentru îmbarcare pe cursa Tarom.

ZIUA 12 – Miercuri, 30 Martie | CAIRO – BUCURESTI

Decolare la 03:05. Sosire în Bucuresti la 06:55 (ora locală).

 

Tarif si conditii financiare:

Persoana in camera dubla

Persoana in camera single

1,818 €

2,166 €

 

25% din pretul pachetului la inscriere

50% Pana la data de 01.12.2021

25% Pana la data de 15.02.2022

 

Abu Simbel (OPTIONAL) – 90€/persoana. Include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare la temple. Durata excursiei 10 ore, pretul este valabil pentru minim de 15 persoane. Bacsis recomandat pentru sofer 4 euro/persoana.

 

Vizita privata in incinte piramidei (OPTIONAL)

Incherierea Piramidei exclusiv pentru grupul nostru timp de 2 ore de la 05:00 la 07:00 dimineata, unde se practica meditatie speciala pentru a ne conecta cu mintea Divina si pentru a accesa cunoastrea ancestrala. 250 Euro/persoana minim 10 persoane sau 200 Euro/persoana pentru minim 15 persoane.

 

 Vizita privata La Templul lui ISIS (INCLUSA IN ACEST PROGRAM)

Incherierea templului exclusiv pentru grupul nostru timp de 2 ore de la 05:00 la 07:00 diminieata, unde se practica meditatie speciala pentru a ne conecta cu aspectul femenin Divin si acces la Iubire, Tandrete si Abundenta Divina prin canalul Isis. 200 Euro/persoana minim 10 persoane sau 150 Euro pentru minim 15 persoane. Se poate oferi initierea Isis la cerere costul fiind de 250 Euro/persoana.

 

Vizita La Dendera (Hathor)

Templul lui Hathor, 50€/persoana include Transfer cu autocar timp aprox. 2 ore + timp alocat pentru vizita aprox. 2 ore, taxa de intrare in templu si ghid egiptolog.

 

Croaziera pe Marea Roșie (Hurghada) (OPTIONAL)

50€/persoana, include transfer privat, masa de pranz pe vas, instructor de snorkeling, 3 opriri in locatii diferite in largul Mării Rosii pentru a admira fauna marii. Marea Roșie este celebra și cunoscuta pentru apa cristalina, biodiversitatea și frumusețea ei find una dintre destinațiile preferate de National Geographic pentru a prezenta frumusețea vietii subacvatica. Ghid local. Durata excursiei 7 ore, pretul este valabil pentru minim 6 persoane. Bacsis recomandat pentru echipajul vasului 3 euro/persoana.

 

Excursie cu submarinul (Hurghada) (OPTIONAL) 

60€/pers. Include transfer privat. Durata excursiei 2 ½ ore.

 

Excursie: safari in deșert Sunrise (Hurghada) (OPTIONAL)

Pret 60 €/persoana. Plecare diminiata devreme pentru a admira rasaritul soarelui in desert si posibila meditatie la rasarit de soare, mic dejunul va fi servit la un sat Beduin. Tot în deșert ne oprim la Farmacia Naturii și ni se prezintă plantele medicinale folosite de beduini pentru a trata diverse probleme de sanatate, cum ar fi diabet, ulcer la stomac etc. Bacsis recomandat 3 euro/persoana.

Excursii optionale se platesc la fata locului.

Informatii pentru Covid:

Cei care detin pasaport diplomatic sau de serviciu sunt rugati sa se adreseze Ambasadei Egiptului din Romania in vederea obtinerii vizei.

Test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Egiptului.

Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie prezentate în limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, conform pasaportului persoanei respective.

TESTUL COVID -19 NEGATIV TREBUIE PREZENTAT IN ORIGINAL LA AEROPORT. SAU LISTAT PE SUPORT DE HARTIE, AVAND PARAFA CLINICII.

Nou* se poate calatorii in Egipt in baza adeverintei de vaccinare

Informatii pasaport:

Se intra in Egipt pe baza unei pasaport valabil minim 6 luni de la ziua intoarcerei in tara.

Conditii de inscriere:

·   Pașaport valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii in tara. Se accepta pașaport temporar valabil 1 an.

·   ATENTIE! Verificați documentele necesare călătoriei înainte de plecare – pașaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in

     tara! Persoanele care dețin alt tip de pașaport decât cel turistic (pașaport diplomatic, de servici, etc) sunt rugate sa se

     intereseze in ce condiții pot calatori cu pașaportul pe care il dețin. Documentele necesare călătoriei pentru minorii însoțiți

     de un singur părinte sau nici unul le găsiți la

www.politiadefrontiera.ro  Conform legislației in vigoare, copiii si infanții (pana la 14 ani) călătoresc DOAR CU PASAPORT!!!

·    Detaliile si informările pentru plecarea grupului se transmit pe e-mail cu o săptămâna înaintea plecării.

·    ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificare după emiterea lor.  Corectitudinea numelor si

      datei de naștere intra in responsabilitatea agenției revânzătoare/ agentului care a efectuat înscrierea, orice penalizare din

      partea liniei aeriene va fi suportata de acesta;

·     Camerele sunt distribuite de recepție, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in funcție de politica check

      in/out a fiecărui hotel si in funcție de disponibilitățile de moment (in general cazare după ora 14:00 si predare pana in ora

      12:00); in majoritatea hotelurilor se poate prelungi ora eliberării camerei contra cost, la recepție.

·     Sosirea mai devreme sau plecarea mai târziu nu va îndreptățește sa folosiți camera timp mai îndelungat. In majoritatea

      hotelurilor este interzisa introducerea alimentelor si a băuturilor.

·     Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva la recepția hotelului sau cu ajutorul reprezentantului

      local. La majoritatea hotelurilor camera tripla înseamnă camera dubla cu pat suplimentar. 

·     In tren in cușeta sunt locuri doar pentru 2 persoane. In cazul rezervării a trei persoane (2 adulți + 1 copil sau 3 adulți),

      a treia persoana va sta in cabina single.

·     Uneori hotelierii solicita plăti suplimentare pentru utilizarea facilitaților din camera si hotel (ex. mini bar/frigider, seif).

      Recomandam turiștilor, ca in momentul cazării in hotel, sa solicite la recepție detalii despre aceste costuri suplimentare; la

      unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garanție numerar sau card, ce se restituie/deblochează la predarea camerei.

      Aceste sume se blochează pentru garantarea plații facilitaților hotelului;

·     Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de Ministerul Turismului local;

·     Tarifele excursiilor opționale sunt orientative; clienții nu sunt obligați sa le cumpere de la partenerul agenției noastre (sunt

      doar recomandate ca servicii sigure); Plângerile si soluționarea acestora se fac doar pe perioada sejurului si la fata locului!

·     Va recomandam sa luați cu dvs. medicamentele folosite in mod curent dar si medicamente împotriva bolilor digestive, a

      insolației si a răcelii.

·     La vizitarea obiectivelor turistice nu sunt restricții in ceea ce privește îmbrăcămintea. Totuși in tarile arabe fac excepție

      moscheile si templele in folosința, la vizitarea cărora umerii si decolteul trebuie acoperite (cu halate care se dau la intrare).

·     In Egipt apa de la robinet poate fi folosita pentru igiena dentara. Pentru băut, se recomanda apa îmbuteliata.

·     Depuneți documentele, banii, bijuteriile, obiectele de valoare in seif (la recepție sau in camera).

·     Tur Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul, fara respectarea ordina vizitei obiectivele turistice din program.

·     Tur Operatorul nu răspunde in cazul refuzului autorităților de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu

      sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu;

·     Tur Operatorul își rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situația

       in care acestea sunt impuse de terți (compania aeriana, unitățile de cazare);

Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agenția noastră nu este răspunzătoare

Oferta pentru Alinierea Energilor

You must agree to the conditions for processing your personal data.