Lucky Sirius Tours

Adresa: Str. Durau, Nr. 133, parter, Sector 1
Nr. Reg. Com.: J40/14456/2018
CUI: 39972233

Licenta de turism: 1115/14.02.2019
Polita de asigurare: Seria I, Nr. 57892 - valabil pana la 11.01.2024
Cont Lei: RO34BACX0000001788363000
Cont Euro: RO07BACX0000001788363001
Banca: UNICREDIT BANK SA

Tel. mobil: 0739 845 007
Tel. mobil: 0739 845 003
Tel. mobil: 0739 845 002
E-mail: rezervari@luckysiriustours.ro
office@luckysiriustours.ro

30px
CUI
Licenta de turism

Cine suntem

Suntem o echipa cu spirit tanar, ”we have the know how”, devotata activitatii turistice, venim in intampinarea turistilor cu idei noi si oferte speciale, destinate tuturor categoriilor de varsta.

Stim cat de importanta este o vacanta pentru fiecare in parte, de aceea pentru noi raportul calitate – pret, informarea  corecta a turistilor, oferirea celor mai bune conditii de transport si cazare sunt esentiale.

Dam dovada de totala transparenta, nu practicam costuri ascunse si taxe suplimentare, tarifele afisate fiind cele finale.

Ce facem

Venim in intampinarea dvs. cu toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un circuit, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Va oferim o serie de calatorii initiatice, in locuri care au fascinat si vor fascina intreaga omenire. Sunt zone in care sunt activate portaluri energetice, aici se pot produce vindecari miraculoase, constientizari si revelatii, turistii avand acces la o alta dimensiune a existentei umane. Este vorba in special de zona Egiptului, Iordania, Israel, Peru, Nepal si Bali.
Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globala. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem, personalizăm destinația și ți-o prezentăm. 
Totodată, prin website-ul nostru, v-am pus la dispoziție tehnologie ca să puteti căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii doriti.

    Garantam calitatea serviciilor prin:

- Pachete fara taxe ascunse.

- Pachetele rezervate pentru grupuri si chartere sunt complete (servicii de cazare, transportul cu avionul, transferurile, asistenta turistica in limba romana)

- Echipa noastra este permanent la dispozitia dumneavoastra pentru consiliere si indrumare, pregatita sa ofere cu profesionalism servicii de cea mai buna calitate.

 

Cum facem

Satisfactia dvs este esentiala pentru noi, de aceea alocam timp pentru consultanta oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți. Suntem flexibili, gata in orice moment sa oferim cea mai buna solutie ptr vacantele dvs.

O vacanta fericita este pentru noi cea mai mare bucurie pe care o putem oferi turistilor ce aleg serviciile agentiei noastre. 

Dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.