Initierea Luminii in Marea Piramida
Scoala Adevarului - Misterelor (Ehab Said)
De la 1250

Initierea Luminii in Marea Piramida

Scoala Adevarului - Misterelor (Maestru Ehab Said)

5
 
Transportation
Perioada 30 Apr - 04 Mai 2022
De la
 
1250
Pachet/Pers./4 nopti in dubla

Facilitator:

Numele meu este Ehab Said, de origine egiptean, de la varsta de 12 ani, pasii mi-au fost ghidati de Divinitate si astfel a avut loc prima intalnire cu Sufi.

Sufi - este calea scurta catre Divinitate, catre Sursa, prin conectarea directa cu Creatorul.

Tot ce a urmat ulterior, a fost pentru mine firesc si natural, am intrat in sufi cu suflet de copil si fara nici cea mai mica proiectie.

Sunt profund recunoscator maestrului meu, cel ce mi-a calauzit pasii pe calea conectarii directe cu Creatorul. Este darul suprem pe care l-am primit in acesta viata- calea Sufi.

La varsta de 15 ani am primit maestria Sufi, am initiat si ghidat la randul meu pe cei ce au simtit sa urmeze calea sufletului.

A vorbi direct cu Dumnezeu este natural, revelatiile si ghidarea divina fac parte din viata atunci cand omul alege sa traiasca in suflet, caci asta este invatatura SUFI- a trai in suflet permanent conectat cu Dumnezeu.

In planul Divin a fost scris sa vin in Romania la varsta de 17 ani, in conditiile in care nici macar nu stiam exact unde se afla pe harta …. Atunci cand Dumnezeu decide totul este posibil.

Viata mea a pendulat intre Romania si Egipt. Am urmat in Cairo facultatea de Egiptologie specializarea Mitologia si Istoria Egipteana antica, am predat ca profesor universitar la Facultatea de Turism din Cairo - Egipt.

Intentia mea este de a transmite mai departe ce am fost invatat, sa ajut cat mai multe suflete in procesul evolutiei si regasirii, sa arat cea mai scurta calea catre Divinitate (sursa).

Unul dintre conceptele mele, Viata este un Dar Divin, suntem aici in plan fizic, sa ne ajutam sa trecem la o alta etapa mai evoluata, sa facem altfel decat am facut pana acum, sa iesim din zona de confort si sa avem o perspectiva mai clara asupra intregii vieti.

Va astept cu iubire si intentia curata sa putem pasi pe calea Divina.

Pentru a intra in contact si rezonanta cu facilitatorii sunteti invitati sa vizitati paginile de facebook si youtube:

https://www.facebook.com/ehab.said.313371

https://www.youtube.com/watch?v=vqs_fhZQM5w

https://www.youtube.com/watch?v=3PJI_VFYsKw

https://www.youtube.com/watch?v=2aYmrmDNf0k

https://www.youtube.com/watch?v=nl8_J4Kxe7s

https://www.luckysiriustours.ro/

 

 

ZIUA 1 | BUCUREȘTI – CAIRO (Hotel 4* Steigenberger Tahrir)

22:30 – Întâlnire în aeroportul Henri Coandă, pentru îmbarcarea pe cursa companiei Tarom, RO 0101. Decolare la ora 00:30 (ora Romaniei) și aterizare la ora 02:15, (ora locală – Egipt). Transfer la hotel.

ZIUA 2 | CAIRO (Hotel 4* Steigenberger Tahrir)

Mic dejun.  Incepem ziua cu prima vizita din program, Sakkara, prima Piramida construita in Egipt, cunoscuta sub numele de Piramida lui Djoser sau Piramida in Trepte. Construita in Dinastia a IV sub forma de "mastaba" , de ingenerul sef Imhotep, cel ce a fost cunscut si ca parintele medicinei. Energia locului este cea a cunoasterii contopita cu cea a iubirii. Continuam vizita in zona, la Piramida lui Unas, ultimul conducator al Dinastiei V. In aceasta piramida, au aparut primele texte ale piramidelor. Ultima noastra vizita din aceasta zi va fi la Palatul Parfumurilor, unde puteti descoperi esentele ce au fost folosite de egiptenii antici. Cina si cazare la hotel.

ZIUA 3 | CAIRO

VIZITA PRIVATA la Piramida lui Keops, una dintre cele 7 minuni antice si singura existenta pana in acest moment. Durata vizitei este de 2h, ce sunt alocate grupului nostru in privat. Aici facem meditatie de conectare cu mintea Divina si avem posibilitatea de a accesa cunoasterea ancestrala. Mediatia este condusa de Maestru Sufi si Fondator al Scolii Adevarului - Misterelor, Ehab Said. Optional  INITIERE in camera de initieri ce se afla in incinta Piramidei. Schimbul energetic este 250EUR. Aici au fost initiati marii preoti egipteni. Ne continuam vizita in zona Piramidelor pentru a vizita Sfinxul, cunoscut sub numele de "Ber Hu" sau "Abu al Haul". Dupa terminarea vizitelor ne vom indrepta catre Atelierul de Papirus, unde vi se va prezenta unul dintre cei mai importanti papirusi, cunscut sub numele de "Ziua Judecatii". Aceasta este considerata baza a mitologiei si a credintei Egiptului antic. Dupa vizita, ne indreptam catre hotel, unde vom avea timp liber pentru relaxare. Cina si cazare la hotel.

ZIUA 4 | CAIRO - BUCURESTI

Mic dejun. Ziua de astazi incepe cu ultima vizita din programul nostru, Citadela lui Salah El Din, construita in anul 1176, pentru a supraveghea si proteja Cairo de invadatori. Transfer la hotel, cina si cazare, la ora 00:45 tranfer la aeroport, check in si imbarcare pe cursa Tarom RO 0102,  Decolare la 03:05. Sosire în Bucuresti la 06:55 (ora locală). Finalul programului.

  PRET:

 

Persoana in cam. Dubla

Persoana in cam. Single

EUR 1250.00

EUR 1350.00

 

Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul bancii tur operatorului, din ziua platii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii; Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita conform termenelor mentionate mai sus. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIMUM 15 PERSOANE.

- tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 15 participanti; pentru un grup intre 10-14 participanti, tariful se va majora cu 70 euro/persoana.

- pentru un numar mai mic de 10 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Servicii incluse:

1- Bilete de avion Bucuresti- Cairo - Bucuresti linie aeriana  Tarom.

2- Taxele de aeroport.

3- Vizita Privata la Piramida lui Keops.

4- Vizita la Sakkara, Unas, zona Piramidelor si Sfinx.

5- Vizita la Citadela lui Salah El Din si Moschee de Alabastru.

6- Cazare cu regim de masa demipensiune.

7- Taxele de intrare la obiective turistice mentionate in program.

8- Ghid Egiptolog si facilitator Ehab Said.

 

Sirvicii Neincluse:

1- Asigurare medicala si storno.

2- Taxa de viza de intrare in Egipt 25usd/persoana.

3- Bacsis 30 euro/persoana se plateste in Egipt la ghid.

4- Initiere in Piramida schimb energetic 250 euro

5- Alte obiective turistice decat cele mentionate in program.

6- Cheltuieli personale.

Excursii optionale:

- Muzeul de Egiptologie timp alocat 3 ore cu transfer privat, taxa de intrare si ghid egiptolog vorbitor de limba romana

  pret 50 euro.

- Biserica suspendata si manastirea lui Sfantul Gheorghe in cairo vechi si bazarul Kan El Khalili. Cu transfer privat si ghid

  egiptolog vorbitor de limba romana. pret 50 euro.

Infurmatii utile

Nota! Pentru calatoriile in Egipt pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intorcerii in tara.

Viza turistica se obtine in aeroportul din Cairo din Egipt.

Cei care detin pasaport diplomatic sau de serviciu sunt rugati sa se adreseze Ambasadei Egiptului din Romania in vederea obtinerii vizei.

Test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Egiptului.

Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie prezentate în limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, conform pasaportului persoanei respective.

TESTUL COVID -19 NEGATIV TREBUIE PREZENTAT IN ORIGINAL LA AEROPORT. SAU LISTAT PE SUPORT DE HARTIE, AVAND PARAFA CLINICII.

                1-   Pașaport valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii in tara. Se accepta pașaport temporar valabil 1 an. ATENTIE! Verificați documentele necesare călătoriei înainte de plecare – pașaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care dețin alt tip de pașaport decât cel turistic (pașaport diplomatic, de servici, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce condiții pot calatori cu pașaportul pe care il dețin. Documentele necesare călătoriei pentru minorii însoțiți de un singur părinte sau nici unul le găsiți la

www.politiadefrontiera.ro  Conform legislației in vigoare, copiii si infanții (pana la 14 ani) călătoresc DOAR CU PASAPORT!!!

2-      Detaliile si informările pentru plecarea grupului se transmit pe e-mail cu o săptămâna înaintea plecării.

3-      ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificare după emiterea lor.  Corectitudinea numelor si a datei de naștere intra in responsabilitatea agenției revânzătoare/ agentului care a efectuat înscrierea, orice penalizare din partea liniei aeriene va fi suportata de acesta;

4-      Camerele sunt distribuite de recepție, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in funcție de politica check in/out a fiecărui hotel si in funcție de disponibilitățile de moment (in general cazare după ora 14:00 si predare pana in ora 12:00); in majoritatea hotelurilor se poate prelungi ora eliberării camerei contra cost, la recepție.

5-      Sosirea mai devreme sau plecarea mai târziu nu va îndreptățește sa folosiți camera timp mai îndelungat. In majoritatea hotelurilor este interzisa introducerea alimentelor si a băuturilor.

6-      Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva la recepția hotelului sau cu ajutorul reprezentantului local. La majoritatea hotelurilor camera tripla înseamnă camera dubla cu pat suplimentar. 

7-      In tren in cușeta sunt locuri doar pentru 2 persoane. In cazul rezervării a trei persoane (2 adulți + 1 copil sau 3 adulți), a treia persoana va sta in cabina single.

8-      Uneori hotelierii solicita plăti suplimentare pentru utilizarea facilitaților din camera si hotel (ex. mini bar/frigider, seif). Recomandam turiștilor, ca in momentul cazării in hotel, sa solicite la recepție detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garanție numerar sau card, ce se restituie/deblochează la predarea camerei. Aceste sume se blochează pentru garantarea plații facilitaților hotelului;

9-      Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de Ministerul Turismului local;

10-   Tarifele excursiilor opționale sunt orientative; clienții nu sunt obligați sa le cumpere de la partenerul agenției noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plângerile si soluționarea acestora se fac doar pe perioada sejurului si la fata locului!

11-   Va recomandam sa luați cu dvs. medicamentele folosite in mod curent dar si medicamente împotriva bolilor digestive, a insolației si a răcelii.

12-   La vizitarea obiectivelor turistice nu sunt restricții in ceea ce privește îmbrăcămintea. Totuși in tarile arabe fac excepție moscheile si templele in folosința, la vizitarea cărora umerii si decolteul trebuie acoperite (cu halate care se dau la intrare).

13-   In Egipt apa de la robinet poate fi folosita pentru igiena dentara. Pentru băut, se recomanda apa îmbuteliata.

14-   Depuneți documentele, banii, bijuteriile, obiectele de valoare in seif (la recepție sau in camera).

15-   Tur Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul, fara respectarea ordina vizitei obiectivele turistice din program.

16-   Tur Operatorul nu răspunde in cazul refuzului autorităților de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu;

17-   Tur Operatorul își rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situația in care acestea sunt impuse de terți (compania aeriana, unitățile de cazare); Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agenția noastră nu este răspunzătoare.

18- in cazul in care sa anuleaza zborurile catre destinatie in contextul pandimiei excursie

 

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.