PASTE ISRAEL 2023
Petreceti Sarbatorile Pascale in Tara Sfanta
de la 1370

Petreceti Sarbatorile Pascale in Tara Sfanta

Tel Aviv - Ein Kerm - Bethlehem - Ierusalim - Marea Moarta - Ierihon - Tiberias - Marea Galileii - Nazareth - Haifa

4
 
Transport
Perioada 11 aprilie - 17 aprilie 2023
Oferta Speciala
De la
1450
1370
persoana / 6 nopti

ZIUA 1 (11.04.2023)| BUCURESTI – TEL AVIV – EIN KERM – BETHLEHEM

Intalnire cu reprezentantul agentiei Lucky Sirius Tours la aeroportul Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei WizzAir, W6 3257 spre Tel Aviv. Decolare la ora 05:55 si aterizare la ora 08:35, ora locala a Israelului, durata zbor 2h40. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne vom indrepta spre Ein Kerm, unde vom vizita Biserica Sfantului Ioan, biserica ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Transfer si cazare la Manoly Plaza Bethlehem 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 2 (12.04.2023) | BETHLEHEM – BISERICA NATIVITATII – GROTA LAPTELUI – BISERICA SF.SAVA – BISERICA SF. THEODOSIE – BETHLEHEM  

Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 10 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriilor Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Cina si cazare Manoly Plaza Bethlehem 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 3 (13.04.2023) | BETHLEHEM – IERUSALIM – MUNTELE MASLINILOR – VIA DOLOROSA – SFANTUL MORMANT - BETHLEEM

Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra in Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare Manoly Plaza Bethlehem 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 4 (14.04.2023) | BETHLEHEM – MUNTELE SIONULUI – CINA CEA DE TAINA – MORMANTUL REGELUI DAVID – ZIDUL PLANGERII – BETHLEHEM   

Mic dejun. Astazi ne vom dedica ziua vizitarii Muntelui Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorului Cina cea de Taina, Mormantului Regelui David si Zidului Plangerii. Cina si cazare Manoly Plaza Bethleem 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 5 (15.04.2023) | BETHLEHEM – MAREA MOARTA – IERIHON – HOZEVA – QUMRAN – SF. GHERASIM – VALEA IORDANULUI - TIBERIAS

Mic dejun. Ne vom deplasa pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt. Intrare in orasul Ierihon cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica GrecoOrtodoxa unde se afla Dudul lui Zacheu si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran. Cina si cazare la hotel DYS Tiberias 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 6 (16.04.2023) | TIBERIAS – CAPERNAUM – TABHA – MUNTELE FERICIRILOR – CROAZIERA PE MAREA GALILEII - TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si Cetatea Domnului, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aproximativ 15 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel DYS Tiberias 4* (sau similar 4*).

 

ZIUA 7 (17.04.2023) | TIBERIAS – MUNTELE TABOR – NAZARETH – MUNTELE CARMEL – HAIFA – TEL AVIV - BUCURESTI

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor. Transfer cu microbuze arabe pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul Schimbarii la Fata, apoi ne deplasam catre Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur panoramic al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare pe zborul companiei WizzAir, W6 3264, la ora 22:30. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 01:25 (ora locala), durata zbor 2h55.

 

Orar de zbor informativ (ore locale)

Zbor

Data

Decolare

Ora

Aterizare

Ora

Durata Zbor

Nr. Zbor

Dus

11.04.2023

Otopeni

05:55

Tel Aviv

08:35

02:40

W6 3257

Intors

17.04.2023

Tel Aviv

22:30

Otopeni

01:25

02:55

W6 3264

 

Persoana in camera dubla

Persoana in camera single

1,370 

1,746 

 (tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 20 participanti; pentru 15-19 participanti, tariful se va majora cu 145 euro/pers.)

Conditii Financiare:

TERMENE DE PLATA

20% din pretul pachetului turistic la inscriere.

30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.

50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.

Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul bancii tur operatorului, din ziua platii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii; Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 de zile

50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii.

80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii.

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 

SERVICII INCLUSE:

·        Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv si retur, compania WizzAir;

·        Bagaj de mana 10kg si bagaj de cala 20kg;

·        Asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire;

·        6 nopti cazare si masa in camera standard din care:

- 4 nopti cu demipensiune in Bethlehem la hotel 4*;

- 2 nopti cu demipensiune in Tiberias la hotel 4*,

·        Transport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat si scaune rabatabile pe parcursul excursiei.

·        Vizite conform program;

·        Ghid local;

·        Insotitor de grup din partea agentiei;

·        Taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Octombrie 2022. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

SERVICII NEINCLUSE:

·        alte mese decat cele mentionate in program;

·        bauturile la mese;

·        excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

·        asigurarea medicala & storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);

·        bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica in aceasta tara, aprox 50 USD/ persoana)

 

GRUP MINIMUM 20 PERSOANE.

Pentru grup de 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 152 EURO/ persoana.

Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 10 participanti pana cu o luna inainte de plecare.

De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

CONDITII DE INSCRIERE:

·        Pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara;

·        Viza pentru Israel este gratuita si se obtine la sosrie, pe aeroportul din Tel Aviv;

 

·        ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, de servici etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.roConform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!

 

 

Observatii

 - conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure

- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora

- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări

- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale

- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program

- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor

- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora

- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia Lucky Sirius Tours; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate

- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză

- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.