Tabara spirituala in Taba cu Adrian Constantinescu

Pachet 7 nopti - 8 zile

5
 
Transportation
Perioada 29.03 - 05.04.2021
de la
 
1177
Pachet/persoana

În timpurile actuale este tot mai important să învățăm să fim creatori conștienți ai propriului context interior. Acestui lucru i-am acordat atenție maximă de-a lungul anilor și în prezent această muncă își arată roadele și în exterior, în viața mea și a oamenilor care m-au urmat și care mă înconjoară. Universul este holografic și este important să punem semințele potrivite în interior pentru a dezvolta ceea ce dorim în afară. Dumnezeu ne-a dat liber arbitru și nu este nimeni privilegiat și nici marginalizat față de acest proces. Totul ține de dorința și alegerea fiecăruia de a-și ridica nivelul de conștiință.

De curînd am explorat un loc nou pe Pămînt, dorind să beneficiez la început de 2021 de o vacanță binemeritată: Egipt, Sud-Estul Peninsulei Sinai, Taba. Este un loc de o frumusețe magnifică, având o energie pe măsură. În peisajul muntos din Sinai este coborâtă parcă întreaga măreție a Genezei. Experiența m-a inspirat să relochez în această zonă o parte dintre cursurile pe care le predau, astfel încât cei dornici de cunoaștere și dezvoltare personală să poată beneficia atât de conținutul teoretic și practic al temelor împărtășite cât și de energia locației în care le voi susține. Mai ales în această perioadă de izolare, conectarea cu un univers nou, exotic, primitor și cald (și la propriu și la figurat) creează toate premisele pentru o experiență unică.

Locația aleasă este hotelul Movenpick din Taba, cotat cu 5*.

https://youtu.be/Qm3VO8kM3Ds?t=22

https://www.movenpick.com/en/africa/egypt/taba/resort-taba/overview/

Serviciile de aici sunt ireproșabile iar calitatea umană a personalului care ne servește depășește cu mult ceea ce am întalnit în mod curent de-a lungul călătoriilor mele. Omul sfințește locul, dar se pare că și invers (ceea ce de fapt se întâmplă și la noi în România, o altă Gură de Rai). Întregul Egipt este un portal energetic important al Terrei iar Sinaiul excelează din acest punct de vedere.

Tabăra este structurată pe o perioadă de 8 zile, între 29 martie (tur) și 5 aprilie (retur). Cuprinde 4 zile de cursuri dedicate Imageriei Inimii, Inițierii în arta respirației conștiente și Inițierii în Kriya Yoga (respirație spinală – primul nivel). Ca bonus, facultativ, pentru cei matinali și dornici și de mișcare fizică, voi oferi antrenamente de Qi Gong, care vor fi complementare subiectelor de bază.

Dintre domeniile cunoașterii pe care le predau, am ales aceste teme datorită caracterului locației, lejerității cu care pot fi împărtășite într-un cadru natural (cursurile se vor ține pe țărmul Mării Roșii) cât și a timpului de desfășurare. Subiectele abordate ne vor solicita doar cîteva ore pe zi (de la 3 la 5 ore), astfel încît și in zilele cu program de predare va rămâne suficient timp pentru plajă, snorkeling, relaxare, discuții sau odihnă. Programul este dozat astfel încît, pe lângă acumularea de cunoștințe, să vă puteți bucura de o vacanță binefăcătoare.

Cunoașterea pe care o voi împărtăși la Taba va fi centrată în jurul unor tehnici prin excelență practice, de curățare, gestionare și mișcare a energiei în corp. Rugăciunile, meditația și contemplarea sunt instrumente importante în practica spirituală (cu care poate sunteți deja familiarizați), însă ele sunt cu atât mai eficiente cu cât, în paralel, învățăm să ne purificăm și să ne reabilităm prin tehnici experiențiale de mișcare conștientă a energiei. Pe scurt, conținutul practicilor predate sunt descrise mai jos:

1)  Inițierea în arta respirației – vizează pe de o parte fiziologia actului respirator (implementarea respirației corecte și sănătoase), iar pe de altă parte dezvoltarea abilității de a genera creștere spirituală prin folosirea unor tipare de respirație conștientă ghidate. În acest fel, atingem spectrul complet și întregul potențial pe care procesul respirator îl poate oferi, de la latura sa cea mai pământeană până la aspectele spirituale cele mai sub

2)  Inițierea în Kriya Yoga (respirația spinală) – primul nivel, este o formă de respirație conștiente, canalizată pe mișcarea energiei de-a lungul coloanei vertebrale. Tehnica are implicații majore asupra modului de funcționare a nadisurilor și a centrilor energetici ai coloanei vertebrale. Mișcarea conștientă a energiei prin respirație recalibrează conexiunile dintre acești centri și sistemul nervos aferent, dizolvând blocajele și facilitând o curgere armonioasă a energiei. Deblocarea centrilor și a conexiunilor dintre ei conduce la deblocarea funcțiilor corespunzătoare acestora, astfel încît să ne putem bucura de o sănătate fizică, mentală și spirituală optimă.

3)  Imageria Inimii – modulul Curățarea Trecutului și Auto-regenerare - este destinată înțelegerii rolului esențial pe care procesele de vizualizare le au în actul curățării energetice în particular și în procesele creative în general. Principiile tehnicilor, prezente acum în diferite tradiții pe glob (tibetane, cabalistice, siberiene), datează din vremurile străvechi ale rasei adamice.

Un alt scop major al imageriei este câștigarea unui echilibru durabil între corpurile fizic, mental și astral, astfel încît ele să funcționeze armonios în condiții extreme, păstrînd claritatea mentală, stabilitatea emoțională și un status energetic superior.

Cursurile, practice și atractive prin varietatea tehnicilor abordate, oferă instrumente de lucru pentru acasă care pot fi implementate cu ușurință în viața de zi cu zi.

 https://www.youtube.com/watch?v=MY8lFMHFOJM

 https://youtu.be/YcLvujtF6T4

https://www.facebook.com/adrian.constantinescu.3956

 

 

Pesoana in camera dubla

Persoana in single

1177.00 euro demipensiune

1432.00 euro demipensiune

1329.00 soft All inclusive

1584.00 euro soft all inclusive

 

     Termene de plata;

50% la inscriere

50% pana la data de 05.03.2021

Costul pachetului poate fi achitat in EURO sau in RON (curs BNR +2% risc de schimb valurtar)

 

Orar de zbor:

ZBOR NR. Zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora
DUS RO 3301 29.03.2021 Bucuresti Otopeni 15:25 Sharm El Sheikh 17:35
INTORS RO 3302 05.04.2021 Sharm El Sheikh 18:35 Bucuresti Otopeni 23:05

Tarifele includ

 Bilete de avion Bucuresti – Sharm El Sheikh – Bucuresti

 Taxele de aeroport

 Transfer Sharm El Sheikh – Taba – Sharm El Sheikh

 Cazare 5* la Movenpick Resort Taba 7 nopti

 Demi pensiune (mic dejun si Cina)

 

Tarifele nu includ:

Asigurare medicala si storno (recomandat)

Viza de intrare in Egipt 25 usd / persoana

Excursii optionale (75 Euro-Muntele Sinai, 50 euro -Croaziera Marea Rosie)

Cheltuieli personale

Bacsis pentru soferi si personal la hotel (25 euro / persoana)

1- Muntele Sinai si Manasirea sf. Ecaterina 75 euro/persoana

Durata excursiei aprox. 15 ore, tariful include:

  a) Transfer cu autocar turistic 3* Taba-Muntele Sinai-Taba

  b) Taxa de rezervatii 

  c) Ghid / ghizi montani

  d) Ghid egiptolog "Ehab Said"

* (Tariful nu include Bacsis pentru sofer aprox. 8 euro / persoana)

2- Croaziere pe Marea Rosie 50 euro/persoana

Durata excursiei aprox. 7 ore, tariful include:

 a) Echipamente de snorkeling

 b) Masa de pranz pe vas de croaziera cu soft drink inclus

 c) Ghid scafandru

 d) opriri in 3 zone diferite pentru a admira viata subacvatica din Marea Rosie

* (Tariful nu include Bacsis pentru echipajul vasului aprox. 5 euro / persoana)

3- Canionul colorat 55 euro/persoana

Durata excursiei aprox. 6 ore, tariful include:

 a) Transfer Taba-Dahab-Taba 

 b) Ghid

 c) Masina Land  Cruiser Jeep

 d) Plimbare intre dealuri Canionul colorat pe jos

* (Tariful nu include Bacsis pentru echipajul vasului aprox. 5 euro / persoana)

Nota! Pentru calatoriile in Egipt pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intorcerii in tara.

Viza turistica se obtine in aeroportul din Sharm El Sheikh din Egipt.

Cei care detin pasaport diplomatic sau de serviciu sunt rugati sa se adreseze Ambasadei Egiptului din Romania in vederea obtinerii vizei.

Test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Egiptului.

Testele trebuie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie prezentate în limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, conform pasaportului persoanei respective.

TESTUL COVID -19 NEGATIV TREBUIE PREZENTAT IN ORIGINAL LA AEROPORT.
SAU LISTAT PE SUPORT DE HARTIE, AVAND PARAFA CLINICII.

Nu rata Oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.