Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti Panama City

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Panama City. Sosire in Panama City si transfer la hotel. Seara, cazare la hotel Best Western Plus Panama Zen 4* sau similar.

Ziua 2. Panama City  

Mic dejun. Tur de oras in Panama City, care include districtul colonial, denumit Casco Viejo si inclus in patrimoniul UNESCO si atractii turistice impresionante, ca: Piata Bolivar, Biserica Santo Domingo si Plaza de Francia. Prânz intr-un restaurant local traditional. Dupa-amiaza ecluzele si Centrul de Vizitare Miraflores, unde va fi proiectat un film despre istoria Canalului Panama.

Ziua 3. Panama  

Mic dejun. Transfer catre portul Colon si imbarcare pe Nava Monarch cu destinatia Cartagena, Columbia.

Ziua 4. Cartagena (Columbia)* 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi spectaculoasa arhitectura in stil colonial. Atractii turistice principale: Cartierul Manga, Cetatea San Felipe de Barajas, Centrul Vechi, Piata Bolivar, Palatul Inchizitiei, Manastirea San Pedro Claver si Muzeul Naval. Scurta introducere in cultura si traditiile Columbiei in cadrul unui spectacol de folclor cu dansuri si cântece traditionale*. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Curaçao.

Ziua 5. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Curaçao.

Ziua 6. Curaçao

Mic dejun. Sosire in Curaçao. Timp liber la dispozitie sau optional, plimbare cu un submarin semi-submersibil din care se poate observa viata subacvatica, apoi un scurt tur de oras ce cuprinde podul Queen Juliana, ce ofera privelisti asupra orasului Willemstad, Podul Queen Emma si fabrica Chobolobo, unde se produce bautura specifica insuleiS Curacao. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia

Ziua 7. Kralendik (Bonaire)*

Mic dejun. Sosire in Bonaire . Timp liber la dispozitie sau, optional, un tur al Insulei Bonaire, ce include vizitarea capitalei insuei, Kralendijk, Lacul Gotomeer cu apa sarata, Valea Rincon, Distileria de cactusi Cadushy si Mangazina di Rei Cultural Park, locul unde este prezentata istoria insulei. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Aruba.

Ziua 8. Aruba

Mic dejun. Sosire in Aruba . Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la o ferma de fluturi si la Podul Natural, una dintre cele mai fotografiate locuri din Aruba, apoi timp liber de relaxare pe plaja Arashi. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Colon.

Ziua 9. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Colon.

Ziua 10. Colon – Panama City – Bucuresti

Mic dejun. Debarcare de pe nava Monarch. Transfer la aeroportul din Panama City pentru check in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

 NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Calatoria se efectueaza cu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

Excursii optionale*:

• Excursie in Cartagena, Columbia– 65 Euro/ persoana

• Excursie in Curaçao  - 55 Euro/ persoana

• Excursie in Bonaire – 55 Euro/ persoana

• Excursie in Aruba – 65 Euro/persoana

• Pachet 4 excursii optionale – 219 Euro/ persoana (se poate rezerva doar in agentie, inainte de plecare)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Croaziera Caraibe - Panama, Columbia, Aruba, Curacao, Bonaire, Panama City, Panama

Verifica tarife si disponibilitate